Etäfysioterapia 30 min.

Liikuntafysion Terveysvalmennus-verkkopalvelun avulla voimme auttaa täsmällisesti ja tietoturvallisesti myös etäyhteyden kautta. Verkkopalvelun kyselylomakkeet varmistavat, että terapeutilla on käytössä riittävä määrä tietoa jo ennen etäfysioterapiasessiota.


1️⃣ Rekisteröidy Terveysvalmennus-verkkopalvelun käyttäjäksi osoitteessa https://liikuntafysio.fi/terveysvalmennus

2️⃣ Valitse sieltä fysioterapeutti, jonka kanssa haluat asioida.

3️⃣ Mikäli olet uusi asiakas, täytä Terveysvalmennus-palvelun lomakkeista "FYSIOTERAPIA - ESITIEDOT" -kysely. Fysioterapeuttisi voi lähettää sinulle myös 1-2 muuta lyhyttä kyselyä täydentämään kokonaiskuvaa.

4️⃣ Sovi fysioterapeuttisi kanssa viestissä etäterapiasession aikataulusta ja fysioterapeuttisi lähettää sinulle linkin videotapaamiseen. Etäterapiasessio toteutuu Viivi Health-sovelluksen välityksellä.


✅ Viivi-etäterapiaan voi osallistua sekä mobiililaitteilla että tietokoneella. Kummassakin tapauksessa tarvitset palvelun käyttämiseen toimivan nettiyhteyden sekä tietokoneen tai mobiililaitteen kameran.

✅ Tietokoneella käytettäessä Viivi-linkki tulee avata joko Google Chrome- tai Firefox-selaimella

✅ Jos liityt etäterapiaan puhelimella tai tabletilla, lataa ensin Viivi Health -sovellus laitteelle. Voit hakea sen Google Play -kaupasta (Android-laitteet) tai AppStoresta (iOS-laitteet).

✅ Aloita etäterapiasessio klikkaamalla linkkiä, jonka olet saanut terapeutiltasi Terveysvalmennus-palvelun kautta.

✅ Videoyhteys alkaa, kun sekä sinä että terapeutti olette liittyneet Viivi-istuntoon.

Buy this
  • 50,00 € EUR
100% SSL Secure